Skąd się wzieły wasze nicki?
A moje ma trochę dziwaczną historię. Własciwie, to kiedyś w pewnej książce japońskiego autora, natknelam się na taką małą dziewczynkę o imieniu Yoko, co znaczy 'dziecko słońca'. [size=9:62090496a5](Na podstawie tej książki powstał Ring.[/size:62090496a5]) Po kilku latach, kiedy już postanowiłam, że zamieszkam w Japonii, stwierdziłam, że japończykom może być trudno w wymawianiu mojego imienia, więc postanowiłam, że zmienię tam imię na Yoko. No i Yoko to jest obecnie mój nick praktycznie wszędzie :D
ja historii mojego niku nie opowiem 8) :D , ale mam nadzieje ze nie zrobie offtopu jesli napisze, ze ostatnio sie dowiedziałam iz jest taka tancerka dancehall'u,Shisha , a filmiki z jej wystepami na youtubie są dostępne wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników :D :D
w każdym razie jest świetna, cuda wyczynia na scenie ;)
w każdym razie jest świetna, cuda wyczynia na scenie ;)
shisha945 wiem o którą tancerkę Ci chodzi : ) rzeczywiście jest świetna!
A co do Twojego nicku to chyba także [to tylko moje podejrzenia xDD] wziął się z fajki wodnej, nieprawdaż? : P jeżeli się mylę, to przepraszam, ale to było moje pierwsze skojarzenie po przeczytaniu nicku : D
A mój nick jest dość skomplikowany do przetłumaczenia, dlaczego akurat taki...
A co do Twojego nicku to chyba także [to tylko moje podejrzenia xDD] wziął się z fajki wodnej, nieprawdaż? : P jeżeli się mylę, to przepraszam, ale to było moje pierwsze skojarzenie po przeczytaniu nicku : D
A mój nick jest dość skomplikowany do przetłumaczenia, dlaczego akurat taki...
-
Sagittaire