BALETKI
[quote:586c0e879d="miss Julia"]sorry za offtop ale ty je zamawiasz czy gdzieś w Białymstoku jest sklep z zaopatrzeniem dla tancerzy? bo tak się zastanawiem czy kupić sobie baletki sansha Shilouette... Ma ktoś takie?[/quote:586c0e879d]
Zamawiam oczywiście. W Białymstoku nie ma nigdzie takich rzeczy ;/ nad czym straszliwie ubolewam.
Zamawiam oczywiście. W Białymstoku nie ma nigdzie takich rzeczy ;/ nad czym straszliwie ubolewam.
-
miss Julia
Szukałam i nie odnalazłam odpowiedzi, więc odświeżam wątek:
Czy któraś/yś z Szanownych Forumowiczów miał może baletki Sanshy, model Entrechat?
Potrzebuję nowych baletek, do niedawna miałam Grishki jedynki, porobiłam w nich dziury na wylot :) Ponoć do mojego kształtu stopy najlepiej pasowałyby baletki rozróżnione na lewy i prawy (mam długie duże palce), ale zetknęłam się tylko z jednym takim modelem, niestety płóciennym, a płóciennych baletek nie znoszę, bo załatwiam je w rekordowo krótkim czasie. Czy ktoś ma podobny problem? W jakim modelu ćwiczycie?
Czy któraś/yś z Szanownych Forumowiczów miał może baletki Sanshy, model Entrechat?
Potrzebuję nowych baletek, do niedawna miałam Grishki jedynki, porobiłam w nich dziury na wylot :) Ponoć do mojego kształtu stopy najlepiej pasowałyby baletki rozróżnione na lewy i prawy (mam długie duże palce), ale zetknęłam się tylko z jednym takim modelem, niestety płóciennym, a płóciennych baletek nie znoszę, bo załatwiam je w rekordowo krótkim czasie. Czy ktoś ma podobny problem? W jakim modelu ćwiczycie?
Co do takich baletek, to według mnie w żadnym wypadku nie powinny byc przymałe. Fakt, że baletki się rozrobią, ale są to prawie niezauważalne różnice. Miałam raz przymałe baletki, to skończyło się na tym, że duży palec wchodzi mi pod małe, a baletki po miesiącu same zlatywały mi ze stóp i były na pięcie strasznie pozaginane.