Ginący forumowicze
-
Sagittaire
-
Sagittaire
-
Sagittaire
[quote:1f944297ff="Torin"]Joanna zdaję się iż przeżywa rozterki/kryzys twórczy czy jakios tak, ale IMHO ten znak zapytania tam jest zbędny :)[/quote:1f944297ff]
Dziękuję, to podbudowywujące:)
ale wiesz, niektórzy - formaliści - mogliby mieć co do tego wątpliwości jednak... :twisted:
...ale ten obecny znak zapytania to chyba najbardziej dlatego, że wskazuje na pewną [i:1f944297ff]drogę[/i:1f944297ff], niż kategoryczne stwierdzenie
(jakkolwiek by to nie zabrzmiało....)
(a Joanna przeżywa teraz dziwny - ale raczej w pozytywnym tego słowa sensie - okres twórczy, tudzież artystyczno- tożsamościowy, czy jakoś tak;) )
Dziękuję, to podbudowywujące:)
ale wiesz, niektórzy - formaliści - mogliby mieć co do tego wątpliwości jednak... :twisted:
...ale ten obecny znak zapytania to chyba najbardziej dlatego, że wskazuje na pewną [i:1f944297ff]drogę[/i:1f944297ff], niż kategoryczne stwierdzenie
(jakkolwiek by to nie zabrzmiało....)
(a Joanna przeżywa teraz dziwny - ale raczej w pozytywnym tego słowa sensie - okres twórczy, tudzież artystyczno- tożsamościowy, czy jakoś tak;) )
Chciałam wam powiedzieć, że znikam na jakiś czas. Mam teraz trudny okres, wszystko stoi przed znakiem zapytania i chciałam prosić o trzymanie kciuki za mnie, o wsparcie, bo ciepłe myśli przydadzą mi się z pewnością. Mam nadzieję, że wszystko się ułoży i w pełni wrócę do tanecznej codzienności.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
raisa.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
raisa.