OSB W POZNANIU ;)
-
ebaleciara
Bardzo jest mi miło, bardzo-bardzo. I pytajcie, pytajcie, tylko na to czekam!
Życzę Wam dużo chęci do pracy, wyników i przede wszystkim radości z tego co robicie - to chyba najważniejsze.
A teraz koniec tego gigantycznego offtopu, bo nam się ostro dostanie od kogoś dużo wyżej postawionego od nas. Tak więc prosimy uniżenie o wybaczenie :D.
Życzę Wam dużo chęci do pracy, wyników i przede wszystkim radości z tego co robicie - to chyba najważniejsze.
A teraz koniec tego gigantycznego offtopu, bo nam się ostro dostanie od kogoś dużo wyżej postawionego od nas. Tak więc prosimy uniżenie o wybaczenie :D.
Kupować dom? Nie wnikam w sprawy rodzinne, ale czy twoi rodzice zostawią pracę i ogólnie wszystko bo ty pojedziesz do poznania?
Z tego co wiem to przy szkole jest bursa dla młodszych dzieci, a trochę dalej (trzeba dojeżdżać) jest bursa dla starszych uczniów. więc nie musiałabyś kupować specjalnie domu....
Z tego co wiem to przy szkole jest bursa dla młodszych dzieci, a trochę dalej (trzeba dojeżdżać) jest bursa dla starszych uczniów. więc nie musiałabyś kupować specjalnie domu....
-
ebaleciara
-
Sagittaire
-
ebaleciara
Jest w porządku, rodzice mogą remontować pokoje, ostatnio zrobiło się napawde ładnie i kolorowo. Dwie osoby w pokoju, w jednym, największym, trzy. Jest lodówka, odkurzacz, dwie łazienki, prysznice. Pokoje nie są za duże, ale po ostatniej fali remontowanie zrobiły się bardzo ładne. Zreszta, spędzamy ze sobą tyle czasu, ze najważniejsze jest to, ze jesteśmy razem. Zapewniam, zezawsze jest bardzo wesoło ;).
W czasie dnia są dwie wychowawczynie, w nocy jedna. Wychowankowie maja określone czas wyjść, na ten przykład ja (13 lat, czwarta klasa) mam czas do 19.30.
Śniadania od 7 do 9, obiady o 13.15, a kolacje o 18. Posiłki są w porządku, mogę wrzucić kiedyś menu, tylko musicie mi przypomnieć :).
W czasie dnia są dwie wychowawczynie, w nocy jedna. Wychowankowie maja określone czas wyjść, na ten przykład ja (13 lat, czwarta klasa) mam czas do 19.30.
Śniadania od 7 do 9, obiady o 13.15, a kolacje o 18. Posiłki są w porządku, mogę wrzucić kiedyś menu, tylko musicie mi przypomnieć :).
[quote="ebaleciara"]Jest w porządku, rodzice mogą remontować pokoje, ostatnio zrobiło się napawde ładnie i kolorowo. Dwie osoby w pokoju, w jednym, największym, trzy. Jest lodówka, odkurzacz, dwie łazienki, prysznice. Pokoje nie są za duże, ale po ostatniej fali remontowanie zrobiły się bardzo ładne. Zreszta, spędzamy ze sobą tyle czasu, ze najważniejsze jest to, ze jesteśmy razem. Zapewniam, zezawsze jest bardzo wesoło ;).
Śniadania od 7 do 9, obiady o 13.15, a kolacje o 18. Posiłki są w porządku, mogę wrzucić kiedyś menu, tylko musicie mi przypomnieć :).[/quo
ebaleciaro bardzo ci dziękuję za te informacje na temat bursy.Caly czas myślę jak to będzie ale po tym co piszesz napewno będzie ok:)zresztą najpierw trzeba sie tam dostać :lol: a potem do dzieła :D
Śniadania od 7 do 9, obiady o 13.15, a kolacje o 18. Posiłki są w porządku, mogę wrzucić kiedyś menu, tylko musicie mi przypomnieć :).[/quo
ebaleciaro bardzo ci dziękuję za te informacje na temat bursy.Caly czas myślę jak to będzie ale po tym co piszesz napewno będzie ok:)zresztą najpierw trzeba sie tam dostać :lol: a potem do dzieła :D
-
black_swan
-
ebaleciara