BALETKI
Które baletki wybrać?
Które z tych baletek polecacie?
Bletki grishko Model 6 czy baletki sansha TUTU-SPLIT 15C
Bletki grishko Model 6 czy baletki sansha TUTU-SPLIT 15C
Mam obie pary i powiem że Grishko są lepsze.
Grishko
- podkreślają podbicie
- wytrzymałe
- stopa wygląda bardzo ładnie
- jest dobry ściągacz który nie pęka
Sansha
- niezbyt podkreślają podbicie
- są niewygodne
- kurczą się w praniu
- szybko się przecierają
- ściągacz pęka bardzo szybko
To niektóre z ich zalet i wad.
Myślę że pomogłam :wink:
Grishko
- podkreślają podbicie
- wytrzymałe
- stopa wygląda bardzo ładnie
- jest dobry ściągacz który nie pęka
Sansha
- niezbyt podkreślają podbicie
- są niewygodne
- kurczą się w praniu
- szybko się przecierają
- ściągacz pęka bardzo szybko
To niektóre z ich zalet i wad.
Myślę że pomogłam :wink:
Mam nadzieję,że tutaj mogę zapytać sie także o baletki.:))
Zawsze miałam baletki Grishko model 6 i były dla mnie po prostu wspaniałe..Mam do was pytanie..jakie różnice są pomiędzy właśnie Grishkami model 6 a Blochami Proflex(http://www.etiuda-online.pl/?411,baletki-bloch-proflex-s0210) są one w podobnej cenie,a zbliza mi się moment zamówienia nowych par..tak więc oczekuję waszych opinii,komentarzy,porównań itp. Z góry wielkie dzięki:))
Zawsze miałam baletki Grishko model 6 i były dla mnie po prostu wspaniałe..Mam do was pytanie..jakie różnice są pomiędzy właśnie Grishkami model 6 a Blochami Proflex(http://www.etiuda-online.pl/?411,baletki-bloch-proflex-s0210) są one w podobnej cenie,a zbliza mi się moment zamówienia nowych par..tak więc oczekuję waszych opinii,komentarzy,porównań itp. Z góry wielkie dzięki:))
C,D,B to szerokości.:))
Cóż..te baletki są świetne,przynajmniej dla mnie, Bardzo wygodne,trzymają się stopy.Są trwale( bardzo często je piorę i jeszcze ani razu ich nie zszywałam,nie mają żadnych dziur,przetarć ani nic.:)) Podbicie wygląda w nich b. ładnie.
Jedynie co nieco kolor zbladł,ale to nie wydaje mi się ważne:)
Mogę polecić te baletki:))
Cóż..te baletki są świetne,przynajmniej dla mnie, Bardzo wygodne,trzymają się stopy.Są trwale( bardzo często je piorę i jeszcze ani razu ich nie zszywałam,nie mają żadnych dziur,przetarć ani nic.:)) Podbicie wygląda w nich b. ładnie.
Jedynie co nieco kolor zbladł,ale to nie wydaje mi się ważne:)
Mogę polecić te baletki:))