Imiona.
-
venus-in-furs
Gratuluję Córeczki i jej pieknego imienia- Magdalena/Madzia. Imię to ma dalekie konotacje biblijno historyczne i dlatego podświadomie osoby nim obdarzone stawiam w panteonie kobiet majacych nominacje na bycie świetą :)
Nie wiem dlaczego ale bardzo przepadam za imieniem Konstancja. Może dlatego, że jest takie dżwięczne a jednocześnie takie matematyczne-wyraża stałość( być może uczuć), rzecz u kobiet porządana :)
Wojtek także bom tak nazwan.
Nie wiem dlaczego ale bardzo przepadam za imieniem Konstancja. Może dlatego, że jest takie dżwięczne a jednocześnie takie matematyczne-wyraża stałość( być może uczuć), rzecz u kobiet porządana :)
Wojtek także bom tak nazwan.
Witam Kasię G. i Fathera . Dziękuję bardzo za miłe słowa i oczywiście za gratulacje.
Choć nie za często zaglądam tu na forum, to jednak nie zapomniałem wbrew pozorom o naszym wspaniałym forum. :smile: ;) .
Oczywiście Kasiu już wysłałem uściski i pozdrowionka dla mojej córeczki-aktualnie teraz śpi sobie w wózeczku jak pisałem tą wiadomość w sobotę. :D Pozdrawiam serdecznie. Wojtek.
Choć nie za często zaglądam tu na forum, to jednak nie zapomniałem wbrew pozorom o naszym wspaniałym forum. :smile: ;) .
Oczywiście Kasiu już wysłałem uściski i pozdrowionka dla mojej córeczki-aktualnie teraz śpi sobie w wózeczku jak pisałem tą wiadomość w sobotę. :D Pozdrawiam serdecznie. Wojtek.
-
marysienka
Re: Imiona.
[quote:473aea7d53="julianka"]A więc otwieram taki temat.
Imiona.
Mam na myśli, które imiona się Wam podobają, a które nie.
Jakie było najśmieszniejsze imię jaki słyszeliście, najdziwniejsze, najdłuższe, najładniejsze itd.
Mi na przykład bardzo podoba się imię Michaela i Agrypina.
A wie ktoś może jakie jest zdrobnienie od Agrypina?
Pierwsze co mi się nasuwa do głowy to Grypa, ale to chyba niemożliwe :roll:[/quote:473aea7d53]
Stawiam na Grypcię :D
moje ulubione imiona męskie to Piotr, Michał i Leon (to chyba najbardziej :)), a żeńskie - Maria (to ja :P), Bella, Nina i Tosia :)
Imiona.
Mam na myśli, które imiona się Wam podobają, a które nie.
Jakie było najśmieszniejsze imię jaki słyszeliście, najdziwniejsze, najdłuższe, najładniejsze itd.
Mi na przykład bardzo podoba się imię Michaela i Agrypina.
A wie ktoś może jakie jest zdrobnienie od Agrypina?
Pierwsze co mi się nasuwa do głowy to Grypa, ale to chyba niemożliwe :roll:[/quote:473aea7d53]
Stawiam na Grypcię :D
moje ulubione imiona męskie to Piotr, Michał i Leon (to chyba najbardziej :)), a żeńskie - Maria (to ja :P), Bella, Nina i Tosia :)
-
White_Odetta
-
Shecharchoret
-
Sagittaire