kupię/otrzymam/odziedzicze pointy

Kącik drobnych ogłoszeń (szukam, sprzedam, kupię, zamienię, oddam...)
Szczegóły transakcji prosimy omawiać w prywatnych wiadomościach.
renlo

Post autor: renlo »

sprzedam baletki sansha C pro 1C. rozmiar 39-40. kolor rozowy. Nowe z metkami, brak gumek- stad zamiast 85 zl proponuje 40zl.
Prosze o kontakt na priv

http://s4.ifotos.pl/img/356692017_nsrespp.jpg
Rachel

Post autor: Rachel »

Dziewczyny proszę! Pointy najlepiej czarne lub różowe ostatecznie jakiekolwiek, 24,5-25,5cm. Roztańczone :] ale nie złamane...
barb.s@op.pl
nie stać mnie na nowe, więc proszę o niską cenę.
Giselle97

Post autor: Giselle97 »

poszukuję osoby któa ma do sprzedania pointy Grishko fouette ( nowe) ewentualnie w bardzo bardzo dobrym stanie... 4,5 M XXXX ....
antoquina

Post autor: antoquina »

KUPIĘ pointy, długość 24 cm, szerokość 9-10 cm. wracam do tańczenia po dość długiej przerwie, więc można powiedzieć, że jestem początkująca i nie wiem, jaka twardość będzie w takim przypadku najlepsza. kolor i firma bez większego znaczenia. stan nowy lub używany. możliwie najtaniej :)
shelteeer

Przyjmę!

Post autor: shelteeer »

Z wielką chęcią przyjmę pointy obojętnie jaki rozmiar mogą być zniszczone, po prostu nie mogę od małego tańczyć z powodu ciągłych operacji,a bardzo podoba mi sie balet i chciałabym poprostu mieć je w wystroju pokoju,jeżeli ktoś takowe ma i zalegają mu w szafie jak najbardziej z wielką chęcią przyjmę je :)
Pozdrawiam Klaudia
Sheeda

Post autor: Sheeda »

Kupie pointy grishko vaganova fouette novice maya II i I na rozmiary od 2 do 4(4.5) i szerokosci xx-xxxxx.
Moga byc wyrobione lekko zniszczone ale zeby dalo sie w nich tanczyc
Zuzanna123

Post autor: Zuzanna123 »

Kupię pointy - nowe lub używane ale w stanie dobrym/bardzo dobrym, najlepiej model dla początkujących, gdyż jestem początkującym amatorem :)

Rozmiar stopy to 23,5 cm długość, 8,5 cm szerokość.
Sheeda

Post autor: Sheeda »

Kupie kazda ilosc point zniszczomych, zlamanych, uszkodzonych.
Firma rozmiar kolor nie eazne.

Jezeli posiadasz zbedne pointy napisz mi na pw ile za nie chcesz.
mistressangela

Post autor: mistressangela »

Kupie pointy rozm. 37, dlugosc stopy 235mm...marka obojętna, na waska stope kolor lososiowy...aby nie byly zlamane i bardzo zniszczone. Proszę o szybka odpowiedz
lj

Post autor: lj »

Gdyby ktoś miał do sprzedania pointy Freed of London w rozmiarze 4, to proszę o kontakt :)
ODPOWIEDZ