kupię/otrzymam/odziedzicze pointy

Kącik drobnych ogłoszeń (szukam, sprzedam, kupię, zamienię, oddam...)
Szczegóły transakcji prosimy omawiać w prywatnych wiadomościach.
Sheeda

Post autor: Sheeda »

Kupie baletki sansha pro 1c rozmiar 4 n/m kolor dark pink. Rowniez wszelkie inne baletki cieliste na ten rozmiar.
wikulina11

Post autor: wikulina11 »

Witam :)
Chętnie kupię [bee]baletki ( na stopę 41)[/bee] oraz [bee]pointy w rozmiarze[/bee] [bee]13[/bee] . Baletki najlepiej nowe, pointy mogą być w stanie dobrym, byle nadawały się jeszcze do tańca. Najchętniej model dla początkujących lub średnio-zaawansowanych. Pozdrawiam!
balletlover

Post autor: balletlover »

Hej :) Chciałabym kupić pointy nieużywane albo używane w [b8f]bardzo dobrym stanie[/b8f], rozmiar 40-41. Jest mi obojętne jaka firma. Chciałabym je kupić w cenie niższej niż 100 zł.
armira

Post autor: armira »

kupię pointy na długość stopy 25,5-26 cm - rozmiar 40/41
kingu

Post autor: kingu »

Potrzebuję pointy rozmiar 38, raczej na wąską stopę. Mają one posłużyć tylko do zdjęć, a potem jako element dekoracyjny do pokoju, więc mogą być już zniszczone. Jeśli któraś z was takie posiada i nie są wam potrzebne to proszę o kontakt. :)
illgova

Post autor: illgova »

Przepraszam, że tutaj, ale coś mi się zepsuło i nie mogę wysłać wiadomości. A więc wiadomość do użytkownika lj : Możemy się skontaktować przez maila? Chyba podałam Ci go w jednej z wiadomości, jeśli nie to oto on: illgova@gmail.com
Pozdrawiam,
illgova
Innawaj

Post autor: Innawaj »

Kupię Freedy 5 1/2 :)
Wiktoria0902

pointy

Post autor: Wiktoria0902 »

potrzebuje pointy, rozmiar buta 38/39. Mam troszkę wąską stopę. Pointy potrzebuje do zdjeć jak najszybciej :)
kupiłabym je za małą cenę, wraz z przesyłką
PILNE!!!
xthumbelina

Post autor: xthumbelina »

Kupię pointy z troczkami - używane, niedrogie, żeby nie były jakoś baaardzo zniszczone (normalne ślady użytkowania są wiadome :smile: ) :wink: potrzebne do sentymentalnej sesji zdjęciowej - jako dziecko tańczyłam :roll:
Rozmiar 38 :)
aven3

Post autor: aven3 »

Przyjmę pointy, rozmiar stopy 39. Chciałabym rozpocząć samodzielną przygodę z baletem, jeśli ktoś ma nawet zniszczone pointy i chciałby dać im drugie życie bardzo proszę o kontakt :)
ODPOWIEDZ