Witam
Chętnie kupię [bee]baletki ( na stopę 41)[/bee] oraz [bee]pointy w rozmiarze[/bee] [bee]13[/bee] . Baletki najlepiej nowe, pointy mogą być w stanie dobrym, byle nadawały się jeszcze do tańca. Najchętniej model dla początkujących lub średnio-zaawansowanych. Pozdrawiam!
Hej Chciałabym kupić pointy nieużywane albo używane w [b8f]bardzo dobrym stanie[/b8f], rozmiar 40-41. Jest mi obojętne jaka firma. Chciałabym je kupić w cenie niższej niż 100 zł.
Potrzebuję pointy rozmiar 38, raczej na wąską stopę. Mają one posłużyć tylko do zdjęć, a potem jako element dekoracyjny do pokoju, więc mogą być już zniszczone. Jeśli któraś z was takie posiada i nie są wam potrzebne to proszę o kontakt.
Przepraszam, że tutaj, ale coś mi się zepsuło i nie mogę wysłać wiadomości. A więc wiadomość do użytkownika lj : Możemy się skontaktować przez maila? Chyba podałam Ci go w jednej z wiadomości, jeśli nie to oto on: illgova@gmail.com
Pozdrawiam,
illgova
potrzebuje pointy, rozmiar buta 38/39. Mam troszkę wąską stopę. Pointy potrzebuje do zdjeć jak najszybciej
kupiłabym je za małą cenę, wraz z przesyłką
PILNE!!!
Kupię pointy z troczkami - używane, niedrogie, żeby nie były jakoś baaardzo zniszczone (normalne ślady użytkowania są wiadome ) potrzebne do sentymentalnej sesji zdjęciowej - jako dziecko tańczyłam
Rozmiar 38
Przyjmę pointy, rozmiar stopy 39. Chciałabym rozpocząć samodzielną przygodę z baletem, jeśli ktoś ma nawet zniszczone pointy i chciałby dać im drugie życie bardzo proszę o kontakt