[b:800d61e7b8]martini_rosso[/b:800d61e7b8], z tymi baletkami to trochę pokręcili, bo były przez jakiś czas na stronie, ale nie było możliwości zamówienia, bo pisało "sprzedane". Ja do nich napisała i się okazało, że wcale sprzedane nie są. ;)
Szkoda tylko, że taki mały wybór. W wakacje do nich dzwoniłam o konkretny rozmiar, okazało się, że mają tylko te co są na stronie i ewentualnie mogą zamówić, ale to 3 miesiące czekania.
ELITE s.c. - wyłączny dystrybutor Grishko w Polsce
-
martini_rosso
[quote:beedb8a4cc="Midnight"]Witam, czy ktoś z was wie może czy sklep elite w łodzi nadal funkcjonuje?
Mam zamiar wybrać się do tego sklepu z innej miejscowości, więc zależy mi na odpowiedzi, a z tego co przeczytałam odpowiedz na moje pytanie nie jest oczywista.
Z góry dziękuję.[/quote:beedb8a4cc]
Spojrz kilka postow w gore, ktos juz napisal ze sklep zostal zamkniety i nie prowadza sprzedazy detalicznej. Zostaly zamowienia przez internet.
Mam zamiar wybrać się do tego sklepu z innej miejscowości, więc zależy mi na odpowiedzi, a z tego co przeczytałam odpowiedz na moje pytanie nie jest oczywista.
Z góry dziękuję.[/quote:beedb8a4cc]
Spojrz kilka postow w gore, ktos juz napisal ze sklep zostal zamkniety i nie prowadza sprzedazy detalicznej. Zostaly zamowienia przez internet.