Balet dla 5-latki - Kraków
-
aankaa_baletnica=)
Konserwatorium Tańca
Konserwatorium Tańca
www.taniecwkrakowie.republika.pl
Atutem szkoły jest:
-innowacyjność, kreatywność, dynamiczność, rozwój oraz powiew młodości :-)
-udział w spektaklach i koncertach baletowych, (również jako repertuar Krakowskiej Opery Kameralnej)
-2 razy w roku organizowane są obozy taneczne dla uczniow naszej szkoły,
-uczestnictwo uczniów w konkursach tanecznych w kraju i za granicą,
-szkolenie w różnych technikach tanecznych od zabaw rytmicznych dla dzieci, przez barre au sol, balet klasyczny, taniec ludowy i charakterystyczny, modern, jazz, hip-hop.
-otwarcie na nowe techniki taneczne,
-warsztaty z najlepszymi profesorami ze swiata teatralnego w Polsce,
-wprowadzanie eksperymentalnych grup dla dzieci w wieku 3, 4, 5 i 6 lat, gdzie podczas zajec dzieci ucza się tańca i jezyków obcych.
Nasi pedagodzy szkolą się w szkołach tanecznych w Moskwie, Londynie, Paryżu i Nowym Yorku.
Zajęcia odbywaja się na nowo wyremontowach salach baletowych, specjalnie przygotowanych na potrzeby Konserwatorium Tańca w Krakowskiej Operze Kameralnej przy ulicy Miodowej 15. Wszelskich informacji odnosnie zapisów można zasięgnąć pod numerem telefonu: 0510-711-461
Szkoła przeznaczona jest dla dzieci z pasją artystyczną.
Serdecznie zapraszamy !!! :-)))
www.taniecwkrakowie.republika.pl
Atutem szkoły jest:
-innowacyjność, kreatywność, dynamiczność, rozwój oraz powiew młodości :-)
-udział w spektaklach i koncertach baletowych, (również jako repertuar Krakowskiej Opery Kameralnej)
-2 razy w roku organizowane są obozy taneczne dla uczniow naszej szkoły,
-uczestnictwo uczniów w konkursach tanecznych w kraju i za granicą,
-szkolenie w różnych technikach tanecznych od zabaw rytmicznych dla dzieci, przez barre au sol, balet klasyczny, taniec ludowy i charakterystyczny, modern, jazz, hip-hop.
-otwarcie na nowe techniki taneczne,
-warsztaty z najlepszymi profesorami ze swiata teatralnego w Polsce,
-wprowadzanie eksperymentalnych grup dla dzieci w wieku 3, 4, 5 i 6 lat, gdzie podczas zajec dzieci ucza się tańca i jezyków obcych.
Nasi pedagodzy szkolą się w szkołach tanecznych w Moskwie, Londynie, Paryżu i Nowym Yorku.
Zajęcia odbywaja się na nowo wyremontowach salach baletowych, specjalnie przygotowanych na potrzeby Konserwatorium Tańca w Krakowskiej Operze Kameralnej przy ulicy Miodowej 15. Wszelskich informacji odnosnie zapisów można zasięgnąć pod numerem telefonu: 0510-711-461
Szkoła przeznaczona jest dla dzieci z pasją artystyczną.
Serdecznie zapraszamy !!! :-)))
A ja zapisałam córeczkę do SB na Łąkowej - jest zakochana w balecie bez granic:) Zobaczymy jak długo fascynacja potrwa i jak nauczycielka poradzi sobie z tak młodą uczennicą. Baletki zostały zakupione, body z długim rękawem też - niecierpliwie oczekujemy pierwszych zajęć.
Wiem, że to tylko zabawa, ale mam czasem wrażenie, że moja córka oczekuje konkretnych wskazówek jak te jej małe stópki i rączki układać. Zobaczymy po pierwszych zajęciach.
Wiem, że to tylko zabawa, ale mam czasem wrażenie, że moja córka oczekuje konkretnych wskazówek jak te jej małe stópki i rączki układać. Zobaczymy po pierwszych zajęciach.