Boris Ejfman (Rosyjski Hamlet i inne jego balety)
-
Sagittaire
Słyszałam, że w związku z tym, że w 2007r. BORIS EJFMAN obchodził jubileusz działalności artystycznej - w St. Petersburgu odbył się spektakl jakiś taki w stylu galowy, który był zlepkiem fragmentów jego baletów (z Czerwonej Giselle, Don Kichota, Don Juan Molier, Who is who, Dwóch głosów, Mewy, Anny Kareniny, Braci Karamazow) - więc pomyślałam, że może z tym????
Wolałabym nie... Wolę balet z jakąś konkretną fabułą...
I chyba 23 lipca b.r. w Sopocie też to chyba zatańczą, ponieważ w programie jest bodajże Gala jubileuszowa??, Tak?
Wolałabym nie... Wolę balet z jakąś konkretną fabułą...
I chyba 23 lipca b.r. w Sopocie też to chyba zatańczą, ponieważ w programie jest bodajże Gala jubileuszowa??, Tak?
-
Sagittaire
-
Sagittaire
[quote:15b9cf23d4="ag111111"]raczej nie korzystam z bibliotek. Lubię podkreślać tekst i pisać uwagi w książkach.javascript:emoticon(':)')[/quote:15b9cf23d4]
sorry za offtop - jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Zawsze mozesz sobie taka Mewe z biblioteki skserowac i podkreslic co tylko zechcesz ;)
sorry za offtop - jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma. Zawsze mozesz sobie taka Mewe z biblioteki skserowac i podkreslic co tylko zechcesz ;)
[quote:f224c45a71="Columbina"]A mógłby mi ktoś powiedzieć w jakich dniach B.Ejfman będzie z "Mewą" w Krakowie? Bo jakoś nie mogę się dogrzebać do tej informacji... :P[/quote:f224c45a71]
Proszę bardzo :)
14.10
Mewa, Sanktpetersburski Teatr Baletu Borysa Ejfmana: g. 19
15.10
A za to mógłyby mnie ktoś podac gdzie kupić bilety ?!?
Wszystkie telefony ( a znalazłem sześć różnych) jakie znalazłem w necie do Krakowskiej Fundacji Sztuki Baletowej milczą jak zaklęte ...
Pozdrawiam
Torin
w zasadzie juz roztopiony ...
Proszę bardzo :)
14.10
15.10
A za to mógłyby mnie ktoś podac gdzie kupić bilety ?!?
Wszystkie telefony ( a znalazłem sześć różnych) jakie znalazłem w necie do Krakowskiej Fundacji Sztuki Baletowej milczą jak zaklęte ...
Pozdrawiam
Torin
w zasadzie juz roztopiony ...
-
Sagittaire