Wasze ulubione ćwiczenie?
-
PavlovaAnna
-
aankaa_baletnica=)
Przy drazku adagio, grand rond jete, rond de jambe par terre (kocham wrecz). Na srodku tez adagio.
Uwielbiam duze skoki, najlepiej dlugie kombinacje po przekatnej zlozone z duzych skokow ! Ach...Szczegolny sentyment mam do grand pas de chat, pas de basque i failli.
Na pointach wszystko lubie.
Kurcze...tak wlasciwie to ciezko wybrac kilka ulubionych cwiczen a co dopiero jedno. Bo nie moge powiedziec zebym tej reszty, ktora jest niewymieniona, nie lubila. Lubie :) Lubie wszystko.
Uwielbiam duze skoki, najlepiej dlugie kombinacje po przekatnej zlozone z duzych skokow ! Ach...Szczegolny sentyment mam do grand pas de chat, pas de basque i failli.
Na pointach wszystko lubie.
Kurcze...tak wlasciwie to ciezko wybrac kilka ulubionych cwiczen a co dopiero jedno. Bo nie moge powiedziec zebym tej reszty, ktora jest niewymieniona, nie lubila. Lubie :) Lubie wszystko.
Faktycznie ciezko tak wybrac jedno... Kocham wszelkie arabesque!! (moje niektore nietanczace kolezanki nazywaja mnie Arabesque xD ) Bardzo lubie piruette, grand battement (uwielbiam wymachiwac nogami hehehe xD to takie... wyzwalajace :twisted: ), pas de chat, adagio (przy drazku, na srodku - wszystko jedno ;), fondue no i boskie fouette!!
Ulubiona czesc zajec to drazek.
Ulubiona czesc zajec to drazek.
-
BlackPointeShoes