ELITE s.c. - wyłączny dystrybutor Grishko w Polsce

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
Ayaka

Post autor: Ayaka »

Chcę zamówić baletki grishko model 6, są tam trzy szerokości baletek.
Ja mam wątpliwości które średnie czy średnio szerokie na moją stopę o szerokości 9,5 cm?
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Ja też zawsze mam problem z dobieraniem szerokości w Grishko... Mogliby podac na stronie jakieś wskazówki... :?
Ale jednak radziłabym średnie... Zawsze sie baletki troche rozbiją, a jak będę za szerokie to stopa będzie brzydko wyglądała...
Aga

Post autor: Aga »

Mam taką samą szerokość stopy, 95 mm, i kupuję baletki o średniej szerokości ( C wg oznaczeń Grishko).Poza tym warto napisać maila (z rozmiarem w milimetrach) a Panie dobiorą odpowiedni rozmiar.
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

[quote:628e97cf2c="Ayaka"]
Ja mam wątpliwości które średnie czy średnio szerokie na moją stopę o szerokości 9,5 cm?[/quote:628e97cf2c]
a w którym miejscu 9, 5? ;)
Ja bym Ci radziła wziąc XXX....
Ayaka

Post autor: Ayaka »

Szerokość 9.5 tam gdzie kończą się palce stopy. W baletkach nie podano szerokości w X tylko jest B - wąskie, C - średnie, D - średnio szerokie. http://www.elite-online.pl/katalog/123model6.htm
Enigma. Stopę mam długą na grishkowy rozmiar 40.5 ale ta szerokość to zagadka.

Miło by było gdyby oprócz oznaczeń B,C,D choć przybliżone wymiary w milimetrach się pojawiły :-)
ELITE

Post autor: ELITE »

Witam Wszystkich Serdecznie!!!

W prawdzie firma Grishko nie podaje żadnych konkretnych informacji dotyczących doboru szerokości, jednak przy najbliższej aktualizacji naszej strony (t.j. 2-3 tygodnie) postaramy się zamieścić kilka pomocnych wskazówek.

Pozdrawiam!!!
Magdalena Tonn
ELITE s.c.
Columbina

Post autor: Columbina »

Chciałabym ponowić moje pytanie do ELITE, gdyż to naprawde bardzo wazne... A mianowicie, czy jest możliwośc zamowienia point w kolorze bordowym?
ELITE

Witam Serdecznie!

Oczywiście istnieje możliwość zamówienia point Grishko w kolorze bordowym. Czas realizacji zamówienia - ok. 8 tygodni

P.S.
Mam gorącą prośbę aby pytania dotyczące produktów Grishko kierować bezpośrednio na nasz adres mailowy: info@elite-online.pl

Życzę Miłego Wieczoru!!!
Magdalena Tonn
ELITE s.c.
ELITE

OTWARCIE SALONU BALETOWEGO

Witamy Wszystkich Serdecznie!!!

Z radością informujemy, iż 14 grudnia (czwartek) odbędzie się oficjalne otwarcie naszego salonu baletowego "Elite", mieszczącego się w Łodzi na Placu Wolności 10/11. Naszym gościem specjalnym będzie Pan Nikolay Grishko - właściciel firmy GRISHKO Ltd.
Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych w godzinach 16.00 - 19.00.

P.S.
Już od poniedziałku (04.XII) do każdego zakupu dołączamy kalendarze baletowe na 2007 rok.

Pozdrawiamy Gorąco!!!
ELITE s.c.
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Jak wyglada sparwa zamowienia point z dzielona podeszwa? Czy sa one dostepne w sklepie czy trzeba je zamawiac w jakis specjalny sposob? Jaka jest ich cena (bo spotkalam sie tylko z tym ze pointy/baletki z dzielona podeszwa sa drozsze niz te z normalna - nie wiem czemu tak jest w koncu jest na nich mniej skory wiec powinny byc tansze).
Czy pointy z dzielona podeszwa sa przeznaczone dla zaawansowanych tancerzy (dlaczego?)?
ODPOWIEDZ