przybory szkolne ''baletowe''
przybory szkolne 'baletowe'
BArdzo chciałabym mieć przybory szkolne baletowe, a niestety ciężko znaleźć teczki, zeszyty czy inne, jednak dziś przypadkiem znalazłam bruliony z HErlitz związane z tańcem. Przepiękne!!! Kupiłam całą serię. MOżna zobaczyć je tu:
http://www.katalog.herlitz.pl/katalog.php?view=categoryDetail&categoryId=27
to ta seria trzecia od góry. Strasznie się cieszę, że stworzyli coś takiegO!!
http://www.katalog.herlitz.pl/katalog.php?view=categoryDetail&categoryId=27
to ta seria trzecia od góry. Strasznie się cieszę, że stworzyli coś takiegO!!
możesz popytać w papierniczych- jak już pisała Nati to bardzo znana firma.
nie macie w P-ń Reala ani Kauflandu? Wiem, że w Szczecińskiej gazetce Tesco były te zeszyty, ale dwa razy szłam tam szukać i ich nie było, a obsługa stwierdzała tylko, że 'oni nic nie wiedzą i mam szukać'.
poza tym np. mój brat kupił mi zeszyt w Selgrosie [nie mam pojęcia jak to się pisze, to taki sklep dla firm]- było 5 zeszytów baletowych/20zł , ale znalazł jeden rozpakowany i mu sprzedali pojedynczy :twisted: :D
nie macie w P-ń Reala ani Kauflandu? Wiem, że w Szczecińskiej gazetce Tesco były te zeszyty, ale dwa razy szłam tam szukać i ich nie było, a obsługa stwierdzała tylko, że 'oni nic nie wiedzą i mam szukać'.
poza tym np. mój brat kupił mi zeszyt w Selgrosie [nie mam pojęcia jak to się pisze, to taki sklep dla firm]- było 5 zeszytów baletowych/20zł , ale znalazł jeden rozpakowany i mu sprzedali pojedynczy :twisted: :D
My nie mamy reala i Kauflandu?! Mamy, ja Kaufland mam pod nosem. U nas w Poznaniu jest też real.
[size=9:e50eea9d20]
[color=darkred:e50eea9d20]// Czy to temat o tym, jakie sklepy sa w Poznaniu? Pytanie Goni bylo retoryczne. Prosze nie kontynuowac offtopu, a ten post przeznaczam do usuniecia, jako zbedny i nie na temat. Joanna[/color:e50eea9d20][/size:e50eea9d20]
[size=9:e50eea9d20]
[color=darkred:e50eea9d20]// Czy to temat o tym, jakie sklepy sa w Poznaniu? Pytanie Goni bylo retoryczne. Prosze nie kontynuowac offtopu, a ten post przeznaczam do usuniecia, jako zbedny i nie na temat. Joanna[/color:e50eea9d20][/size:e50eea9d20]