Miko i Damięcki w polskim "Dirty dancing"
-
I Luv Dance:)
Cheryl, akurat jeżeli chodzi o figurę Kasi, to jest bardzo ładna - i może do tego nie wracajmy.
Zapewne będą tańczyc coś na rodzaj salsy/mambo itp.
Jestem zdecydowanie przeciwko. Wzięliby jakichś porządnych tancerzy t. towarzyskiego (o ile film będzie w kierunku, który podałam powyżej) i zrobili coś naprawdę porządnego. Może wtedy mogłoby wyjść z tego coś naprawdę porządnego.
Przecież tyle kajaków, soszyńskich i innych jest teraz w tv i zapewne nie odmówiliby udziału w filmie...
Zapewne będą tańczyc coś na rodzaj salsy/mambo itp.
Jestem zdecydowanie przeciwko. Wzięliby jakichś porządnych tancerzy t. towarzyskiego (o ile film będzie w kierunku, który podałam powyżej) i zrobili coś naprawdę porządnego. Może wtedy mogłoby wyjść z tego coś naprawdę porządnego.
Przecież tyle kajaków, soszyńskich i innych jest teraz w tv i zapewne nie odmówiliby udziału w filmie...
-
nom to prawda co do figury Kasi, to ma ładna ale ja swojego zdania raczej nie zmienie nawet jesli okaze sie ze film jest dobry..bo do filmu "tanecznego" powinni wziac profesjonalnych tancerzy..jak np w "Step up" :)wkurza mnie to bardzo bo jestem pewna ze wielu tancerzy by sie zgodzilo zagrac w tym filmie a oni zabieraja im te morzliwosc..bo pewnie chca pokazac ze potrafią nie tylko grac w filmach :/
-
napewno tak bedzie.. :/tak jak wiekszosc polskich produkcji niestety dlatego wole raczej kino hollywodzkie i kiedy zapowiadali ten film w tvnie pomyslalam-"o wkoncu cos nowego moze bedzie z tego jakis dobry film", a tu lipa wchodze na strone i czytam ze zagraja w nim serialowe gwiazdeczki, ktore na dodatek nie sa tancerzami :/