Miko i Damięcki w polskim "Dirty dancing"

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Marysia W

Post autor: Marysia W »

Żal. :roll:
Cheryl

Post autor: Cheryl »

O ****** :570:
Jaka ona jest gruba :571:
I Luv Dance:)

Post autor: I Luv Dance:) »

Nom masz racje poczekamy zobaczymy moze nie bedzie taki zly :P ale cos mi sie wydaje ze "dirty dancing" to on raczej nie dorówna,chociaż mam taka małą nadzieje że może ten film bedzie lepszy od wiekszosci filmow polskich..
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Cheryl, akurat jeżeli chodzi o figurę Kasi, to jest bardzo ładna - i może do tego nie wracajmy.
Zapewne będą tańczyc coś na rodzaj salsy/mambo itp.
Jestem zdecydowanie przeciwko. Wzięliby jakichś porządnych tancerzy t. towarzyskiego (o ile film będzie w kierunku, który podałam powyżej) i zrobili coś naprawdę porządnego. Może wtedy mogłoby wyjść z tego coś naprawdę porządnego.
Przecież tyle kajaków, soszyńskich i innych jest teraz w tv i zapewne nie odmówiliby udziału w filmie...
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Kasiu podpisuje sie pod wszystkim :) Szczegolnie pod pierwszym zdaniem!

nom to prawda co do figury Kasi, to ma ładna ale ja swojego zdania raczej nie zmienie nawet jesli okaze sie ze film jest dobry..bo do filmu "tanecznego" powinni wziac profesjonalnych tancerzy..jak np w "Step up" :)wkurza mnie to bardzo bo jestem pewna ze wielu tancerzy by sie zgodzilo zagrac w tym filmie a oni zabieraja im te morzliwosc..bo pewnie chca pokazac ze potrafią nie tylko grac w filmach :/
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Chodzi po prostu o to, że mogliby zrobić naprawdę cos dobrego, skoro już zabierają się za film taneczny, a jak zwykle wszystko idzie ku dołowi, bo najpierw film zdobędzie ogromną popularność, a za jakis czas większość o nim zapomnie.
Ehh...

:/

napewno tak bedzie.. :/tak jak wiekszosc polskich produkcji niestety dlatego wole raczej kino hollywodzkie i kiedy zapowiadali ten film w tvnie pomyslalam-"o wkoncu cos nowego moze bedzie z tego jakis dobry film", a tu lipa wchodze na strone i czytam ze zagraja w nim serialowe gwiazdeczki, ktore na dodatek nie sa tancerzami :/
nathaliye

Post autor: nathaliye »

też tak sądzę, rozumiem ze Cichopek wygrała TzG, Damięcki "prawie" doszedł do finału ale robienie ich na siłę tancerzy którymi nie są to lekka przesada...

pewnie zamiast kolejnego ambitnego filmu wyjdzie "Taniec z Gwiazdami" tyle że na dużym ekranie w kinie:/
ODPOWIEDZ