Ginący forumowicze

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
mirrorball

Post autor: mirrorball »

i dawno zaginieni czasem się odnajdują.. ;)
kto będzie 7 grudnia na Mazowszu w TW-ON?

pozdrawiam
m.
Kasia G

Post autor: Kasia G »

Ooo, a kto tu się nam odnalazł! Mirror! - kopę lat! Chyba dla samej przyjemnosci spotkania z Tobą wybiorę się na to Mazowsze! :)
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

Joanny Bednarczyk to juz chyba nie ma z pół roku z hakiem... Co mi okropnie doskwiera , bo to osoba z Łodzi, z Łodzia bardzo na biezaco... i jeszcze z jaka wiedzą...

Scarpii tez tyle samo chyba.

No i ostatnio nasza Joanna gdzies wybyła... Wracaj Joanno wracaj, bo nasz Father niedługo zacznie snuć swoje domysły :D

PS zrealizowania tych -wiadomej tresci -domyslow Fathera rzecz jasna wszyscy Ci życzymy :D
Joanna

Post autor: Joanna »

a propos domysłów, ciekawe, że właśnie tu zajrzałam, i nie widzieć czemu, akurat do tego tematu :)

fakt, parę ostatnich dni mnie nie było, ale już wracam :)
Nati

Post autor: Nati »

ja zaglądam tutaj, ale nie zawsze coś piszę, taka zabiegana jestem :) ale obiecuje, ze nie zapomianam o Was
gonia

Post autor: gonia »

Po dwóch latach wróciłam :) Nawet nie wiem, czy ktoś zauważył, że mnie nie ma.
Musiałam przestać tańczyć i jakoś tak... wyszło, że straciłam wiarę w jakiekolwiek zainteresowania. Trochę czasu mi zajęło wrócenie do 'starego' stanu rzeczy, chociaż wciąż nie mogę tańczyć.
Odzywać się raczej nie będę- zbyt duże zaległości, dożo rzeczy po prostu zapomniałam, ale z chęcią poczytam, może sobie co-nieco przypomnę... może uda mi się kiedyś jakoś wrócić do tańca.
GwiazdkaNadia

Post autor: GwiazdkaNadia »

[quote:60f238c8eb="gonia"]Po dwóch latach wróciłam :) Nawet nie wiem, czy ktoś zauważył, że mnie nie ma.
Musiałam przestać tańczyć i jakoś tak... wyszło, że straciłam wiarę w jakiekolwiek zainteresowania. Trochę czasu mi zajęło wrócenie do 'starego' stanu rzeczy, chociaż wciąż nie mogę tańczyć.
Odzywać się raczej nie będę- zbyt duże zaległości, dożo rzeczy po prostu zapomniałam, ale z chęcią poczytam, może sobie co-nieco przypomnę... może uda mi się kiedyś jakoś wrócić do tańca.[/quote:60f238c8eb]

Witam w klubie powrotowiczów, też wróciłam po 8 miesiącach;) Zastanawiałam się przez moment, czy moje konto jeszcze istnieje. Dobrze, że nie kasuje się kont osób nieobecnych, które jednak w przeszłości były aktywne, napisały więcej niż przysłowiowe 3 posty i możliwe, że wrócą, jak my:)
Czajori

Post autor: Czajori »

O rany, dziewczyny, akurat Was obie pamiętam świetnie i osobiście bardzo się cieszę, że wróciłyście.
gonia

Post autor: gonia »

Echh, dziwnie się czuję, dobre kilka tysięcy nieprzeczytanych postów i całe mnóstwo nowych użytkowników. Szok : )
mirrorball

Post autor: mirrorball »

Czy ja dobrze rozpoznaję jedną z naszych forumowiczek w nowym teledysku Strachów na Lachy? :)
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=105546493

Ginąca, ale czasem odnajdująca się
mirror
ODPOWIEDZ