You Can Dance - poprostu tańcz!

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Doma:)

Post autor: Doma:) »

Ja również uważam ,że w tej edycji jest naprawdę wysoki poziom ale w Ameryce jest owiele lepszy, tak ,że nia da się porównać:)
Sagittaire

Post autor: Sagittaire »

jak to w Stanach...
jaromir

Post autor: jaromir »

Oglądałem dzisiaj i kilka tygodni temu ten program, szkoda, ze Ilona nie weszła do finału - fascynujacy talent, szkoda.
Ale widząc jej mozliwości wierze, ze to nie ostatni jej akt.
Zioło

Post autor: Zioło »

[quote:50bcc1cdbb="jaromir"]Oglądałem dzisiaj i kilka tygodni temu ten program, szkoda, ze Ilona nie weszła do finału - fascynujacy talent, szkoda.
Ale widząc jej mozliwości wierze, ze to nie ostatni jej akt.[/quote:50bcc1cdbb]

Niestety, Ilona to ten typ tancerki, która nadrabia głównie wyglądem. Tańczy ładnie, ale na pewno nie na finał. Bardzo żałuję, że odcinek wcześniej odpadła Ania, która biła na głowę i Ilonę i Paulinę.
Ale chyba oczywistym jest, że wygra Kuba :)
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Dokładnie, mi również Ilona nie przypadła do gustu.[quote:f41d50ba0d]Tańczy ładnie[/quote:f41d50ba0d], ale w każdej wczorajszej choreografii widać było jej niedociągnięcia i słabości. Nawet energią nie nadrabia tych braków. Odniosłam wrażenie, że brakuje jej także skromności. Może dlatego jej taniec nie jest zachwycający ;)
Ika

Post autor: Ika »

Jak dla mnie Ilona ,tak jak wczesniej było wspomniane fajnie tańczy i prezentuje się na scenie,ale jest w Polsce mnóstwo tancerek ,na jej poziomie ,wiec nie widze powodu ,by mogła dostać siędo finału.
Uwazam ,ze perfekcjonistką była Wiola ,o ktorej jest cisza...wielka szkoda :/
Co sądzicie o finałowej Paulinie ? :smile:
Bambyno

Post autor: Bambyno »

Paulina według mnie nie tańczy perfekcyjnie i nie ma się czym zachwycać. Piróg po prostu przesadza z faworyzowaniem jej. Powinna trochę więcej włożyć uśmiechu w swoje układy, ja rozumiem, że każdy tancerz jest skupiony na swojej pracy, ale nie zaszkodziłoby się przy tym uśmiechać... ;)
Hildegarda

Post autor: Hildegarda »

Ja trzymam kciuki za Kubę. Jak dla mnie, to z tej czwórki, która tańczyła w półfinale, jest absolutnie najlepszy.
Ika

Post autor: Ika »

Co do Pauliny mam wrażeniem,ze nie umie odpowiednia spiąć ciała.
Kuba jest bardzo dobrze przygotowany technicznie!
Alya

Post autor: Alya »

jak dla mnie Paulina nie nie jest aż tak dobra jak zachwala ją Piróg. Dużo bardziej zasługiwała na to Ania, której kibicowałam. Teraz mam nadzieje ze wygra Kuba, który jest według mnie wspaniałym tancerzem. Wydaje mi się, ze Paulina nie reprezentowała by nas zbyt dobrze reprezentowała za granicą.

a tak na marginesie, czy was też denerwują te filmiki przed występami?
ODPOWIEDZ