You Can Dance - poprostu tańcz!
[quote:50bcc1cdbb="jaromir"]Oglądałem dzisiaj i kilka tygodni temu ten program, szkoda, ze Ilona nie weszła do finału - fascynujacy talent, szkoda.
Ale widząc jej mozliwości wierze, ze to nie ostatni jej akt.[/quote:50bcc1cdbb]
Niestety, Ilona to ten typ tancerki, która nadrabia głównie wyglądem. Tańczy ładnie, ale na pewno nie na finał. Bardzo żałuję, że odcinek wcześniej odpadła Ania, która biła na głowę i Ilonę i Paulinę.
Ale chyba oczywistym jest, że wygra Kuba :)
Ale widząc jej mozliwości wierze, ze to nie ostatni jej akt.[/quote:50bcc1cdbb]
Niestety, Ilona to ten typ tancerki, która nadrabia głównie wyglądem. Tańczy ładnie, ale na pewno nie na finał. Bardzo żałuję, że odcinek wcześniej odpadła Ania, która biła na głowę i Ilonę i Paulinę.
Ale chyba oczywistym jest, że wygra Kuba :)
Dokładnie, mi również Ilona nie przypadła do gustu.[quote:f41d50ba0d]Tańczy ładnie[/quote:f41d50ba0d], ale w każdej wczorajszej choreografii widać było jej niedociągnięcia i słabości. Nawet energią nie nadrabia tych braków. Odniosłam wrażenie, że brakuje jej także skromności. Może dlatego jej taniec nie jest zachwycający ;)
Jak dla mnie Ilona ,tak jak wczesniej było wspomniane fajnie tańczy i prezentuje się na scenie,ale jest w Polsce mnóstwo tancerek ,na jej poziomie ,wiec nie widze powodu ,by mogła dostać siędo finału.
Uwazam ,ze perfekcjonistką była Wiola ,o ktorej jest cisza...wielka szkoda :/
Co sądzicie o finałowej Paulinie ? :smile:
Uwazam ,ze perfekcjonistką była Wiola ,o ktorej jest cisza...wielka szkoda :/
Co sądzicie o finałowej Paulinie ? :smile:
-
Hildegarda
jak dla mnie Paulina nie nie jest aż tak dobra jak zachwala ją Piróg. Dużo bardziej zasługiwała na to Ania, której kibicowałam. Teraz mam nadzieje ze wygra Kuba, który jest według mnie wspaniałym tancerzem. Wydaje mi się, ze Paulina nie reprezentowała by nas zbyt dobrze reprezentowała za granicą.
a tak na marginesie, czy was też denerwują te filmiki przed występami?
a tak na marginesie, czy was też denerwują te filmiki przed występami?