OSB W POZNANIU ;)
-
ebaleciara
[quote51="estelle"]Mam pytania. Za rok chcę przystąpić na egazamin do tej szkoły, Niestety mam swój wiek za rok będzie to już 13 lat i koniec 1 klasy gimnaszjum. wiem że w tej szkole badają predyspozycje, ale czy można wykazać się techniką, gdyż mój poziom jest klasy 3.
Były przypadki przyjmowania do klasy 5?[/quote51]
estelle. a dlaczego nie zdawałaś do OSB wcześniej ? nie byłaś pewna że chcesz tańczyć czy może z innych powodów? z tego co wiem można zdawać póżniej, ale trzeba nadrobić zaległości, ale skoro jesteś dobrze przygotowana to myślę że powinnaś próbować.Za rok ja zdaję do OSB
Były przypadki przyjmowania do klasy 5?[/quote51]
estelle. a dlaczego nie zdawałaś do OSB wcześniej ? nie byłaś pewna że chcesz tańczyć czy może z innych powodów? z tego co wiem można zdawać póżniej, ale trzeba nadrobić zaległości, ale skoro jesteś dobrze przygotowana to myślę że powinnaś próbować.Za rok ja zdaję do OSB
-
ebaleciara
[quote95="estelle"]Nie zdawałam w tym roku bo nie byłam pewna czy jestem przygotowana- miałam skręconą kostkę i nie mogłam wykonywać wielu ćwiczeń. Julenko a do której klasy zdajesz. Mam pytanie do uczniów czy jest możliwość w bursie pokoi jedno osobowych?[/quote95]
będę zdawać do klasy pierwszej:)a Ty powinnaś tez próbować:)
będę zdawać do klasy pierwszej:)a Ty powinnaś tez próbować:)
witam
Dziewczyny ta szkoła jest super kocham do niej chodzić ,uwielbiam każdą lekcję może najmniej matematykę
wszystko jest ekstra dostałyśmy nowe stroje baletki i niedługo buty do Ludowego będziemy mieć najlepsza w szkole jest klasyka
Fajni ludzie i super wychowawcy oraz panie i panowie profesorowie no i wujkowie
pozdrawiam
-
ebaleciara